KOIRANRUOKINTA

MUSH-logo-global-RGB_vectorized.png

NEUfrau.jpg

racinel1.jpgEukanuba.png                                   
Käytössämme BONUSCARD järjestelmä

Probooster.jpg

ProBooster täysravinnot on kehitetty yhteistyössä suomalaisten koirankasvattajien kanssa.

Myymälässä koko Probooster sarja niin kuivamuonat kuin liha-ateriatkin.

Koirat ovat lihansyöjiä ja sen vuoksi ProBooster-täysravinnoissa on jopa 69 % lihaa. Lihaisa koiranruoka myös maistuu erinomaiselta ja koirat syövät sitä tavallisesti varsin mielellään. ProBooster-täysravintojen ainoa vilja on riisi, koska se on helposti sulavaa ja luontaisesti gluteenitonta. Sarjassa on myös täysin viljaton koiranruoka, Booster No Grain, joka on erinomainen valinta herkkien ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsivien koirien täysravinnoksi. Tarkkaan valitut yrtit ja hedelmät tarjoavat antioksidanttiyhdistelmän, mikä auttaa vahvistamaan koiran luontaista vastustuskykyä.


-1stchoicenet.jpg
 
 

 
-boosternet.jpg
 

Booster-koiranruoka on kehitetty erityisesti metsästys-, harrastus- ja työkoirien ravitsemustarpeisiin. Sarja kattaa luotettavat täysravinnot koiran elämänkaaren eri vaiheisiin sekä aktiivisen koiran eri kausiin, joissa vuorottelevat työ ja lepo.

Kärkituotteena on runsasenerginen Booster Power, joka soveltuu erinomaisesti mm. metsästyskoiran jahtikaudelle tai kilpailukoiran kisakaudelle. Metsästyskoiran lepokaudelle tai tavallisen aikuisen koiran peruskoiranruuaksi kannattaa valita Booster Basic. Sarjaan kuuluu myös penturuoka Booster Puppy. Iäkkäämmälle tai ylipainoon taipuvaiselle koiralle sopiva vaihtoehto on Senior & Light. Herkemmälle aikuiselle koiralle suosittelemme lohipohjaista Booster Salmonia. Tuotteiden valmistukseen on käytetty runsaasti korkealaatuista kanan- tai kalkkunanlihaa tai lohta. Hiilihydraattien lähteenä ovat maissi ja maissi/peruna.

Booster-täysravinnot ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia, eivätkä ne sisällä naudan- tai sianlihaa. Tuotteet säilötään luonnollisella antioksidantilla, E-vitamiinilla. Suomen Metsästäjäliitto suosittelee Booster-koiranruokaa

 

Welldog

 tarjoaa koirallesi kaikki sen päivittäin tarvitsemat ravintoaineet. Welldog on edullinen mutta laadukas perustäysravinto aikuisille koirille – vehnätön ja runsaslihainen ruoka tukee koirasi hyvää elämää.

15 kg vain 29,90 €

Welldog.jpg


Valio.png
Suoraan hyllystä:  
*Active 30/20
* Super 28/15,
* Puppy 30/19
 * Puriste Energy 24/10 
*Maintenance

(muut valiot tilauksesta sop muk.)


 Riverwood
sop.muk-pronaturenet.jpg
sop.muk.lataus.jpg

Märkäruoat SINGLE-sarja

Bel-singlet.jpg
Bel_purkit.jpg
800 g Junior - Poultry with eggs
400 g Chicken & Duck with millet and
400 g Beef with potatoes and peas
400g Lachs & Amaranth/Lohi
400 g Junior - Poultry with eggs
sekä suurin osa näistä:
Bel_selection.jpg
Kuivamuonia rajallisesti, koko valikoima saatavissa tilauksesta. 
Bel_finest_crock.jpg

Koiran kärsiessä erilaisista ruoansulatukseen
liittyvistä ongelmista (löysä uloste, ripuli, oksentelu, turvotus...) ja/tai yliherkkyydestä tietyille raaka-aineille tai ravintoaineille.
Meiltä heti saatavissa 

Protect DIGEST 2kg Flatazor
(12 kg sop muk.)

PROTECT_12KG-DIGEST.png
  • SUOJEE MAKSAA (Phyto-ainesosat: Artisokka, combretum erythrophyllum, boldo)
  • PARANTAA RUONSULATUSTA (Hypersulavat ainesosat: Kananmuna, tapioka, riisi)
  • VÄHENTÄÄ ONGELMIA RUOANSULATUKSESSA (Phyto-ainesosat: Fenkolinsiemenet, kurkuma, rosmariini)
  • SUOJAA JA VAHVISTAA RUOANSULATUSJÄRJESTELMÄÄ (Panimohiiva, frukto-oligosakkaridit, kasvihiili, savi)

Koostumus: Kuivattu kanan, ankan ja hanhenlihaproteiini, kuorittu kaura, tapioka, riisi, ankan rasva, omenakuitu, kananmuna, pellavansiemen, maissigluteeni, eläinproteiini hydrolysaatti, kala-autolysaatti (1 %), panimohiiva fenkolinsiemen, frukto-oligosakkaridi, merisuola, artisokka, rosmariini, combretum erythrophyllym, boldo, kurkuma, kasvihiili, rosmariiniuute, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Ravintosisältö: Proteiini 26%, rasva 15%, ravintokuitu 2,5%, hehkutusjäännös 4,5%, fosfori 0,6%, kalsium 0,9%, natrium 0,25%, kalium 0,63%, magnesium 0,12%, linoleenihappo 22g/kg, alfalinoleenihappo 9,6g/kg, lysiini 11,9g/kg, metioniini 4,3g/kg, kupari 19mg/kg, sinkki 203mg/kg, sis.sinkkikelaattia 72mg/kg, mangaani 72mg/kg, jodi 9mg/kg, seleeni 0,54mg/kg, vitamiini A 14000UI, Vitamiini D3 1000UI, Vitamiini E 250UI, Vitamiini B1 50mg/kg, Vitamiini B2 11,7mg/kg, pantoteenihappo 43mg/kg, Vitamiini B6 10,8mg/kg, Vitamiini B12 0,25mg/kg, Vitamiini PP 37mg/kg, biotiini0,7mg/kg, koliini 1725mg/kg foolihappo 2,4mg/kg Vitamiini C 45mg/kg arvot ovat keskiarvoja. 
Muuntokelpoinen energia 4150kcal/kg / 17347kJ/kg  


Naturis Fresh 650 g on tuorelihasta höyrykypsentämällä valmistettu, mikä säilyttää maun ja ravintoaineet. Maistuva Naturis on täysravinto, jossa on puolikostea koostumus ja se soveltuu myös treeninamiksi ja monille raakaruokaa syöville koirille. Naturis-makkarat on tyhjiöpakattu, jonka ansiosta ne säilyvät ilman säilöntäaineita. Valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita sertifioiduista teurastamoista.

- Täysravinto, joka sisältää höyrykypsennettyä tuorelihaa.
- Soveltuu myös kuivaruoan herkulliseksi lisukkeeksi, raakaruokailijalle mm. matkaevääksi tai pilkottuna treeninamiksi.
- Hyvä säilyvyys ja korkea ravinnepitoisuus.
- Sopii myös herkkävatsaisille erinomaisen sulavuuden vuoksi.
- Maistuu myös kissoille.
- Naturiksessa käytetty liha on peräisin Hollannista ja Belgiasta.

Säilyy avaamattomana ja valolta suojattuna päiväykseen saakka, 12 kk valmistuspäivästä, avattuna 5 pv jääkaapissa.
Huomaa, Naturis-koiranmakkarat voivat olla öljyisiä ulkopuolelta. Tämä on tuoteominaisuus ja tuotteet ovat käyttökelpoisia.

naturis-fresh-meat-kalkkuna.jpg


Primadog.png
Kuivamuonat tilauksesta koko valikoima,

LIHA-ATERIAT, 6 erilaista saatavilla

MYYMÄLÄSSÄMME 
á 2,20 €/kpl tai 5 kpl / 10 €

Primadog_lammas.jpg